Samsung wil met zijn nieuwe smartphone in de bovencategorie flink scoren na het debacle met de Galaxy Note, dat is ons welbekend. De Note was de ontvlammende mobiel van de Koreanen die een regelrechte ramp voor de verkoop was en het imago van de elektronicagigant geen goed deed.

Het nieuwe topmodel, de Galaxy S8, moet twee varianten krijgen: een normale en een zogenoemde ‘plus’ versie. Over deze S8+ zijn wat details opgedoken nadat er een lijstje was gevonden met daarop de specificaties van het verwachte toestel.

De S8+ zou volgens deze lijst een gebogen scherm krijgen met een diameter van liefst 6,2 inch, wat bizar groot is voor een smartphone want dat is de maat van een gemiddelde e-reader. Daarmee kun je wel weer mooi de Weekendhapjes op de hoogste resolutie bekijken! Samsung verwijdert daarnaast niet de audio-ingang, zoals Apple wel deed bij de iPhone 7. Wel zien we terug dat de S8+ twee camera’s krijgt aan de achterzijde, dit heeft de 7+ van Apple ook en zorgt voor zeer goede foto’s.

Het is duidelijk Samsung de concurrentie wil laten weten dat het nog meetelt in de wereld van hoogwaardige smartphones en geen rampen meer als de ontploffende Note produceert. We kunnen er vanuit gaan dat dit model een krachtpatser wordt die de iPhone 7+ moet uitdagen. Gezien deze lijst moet dat wel goed komen. Naar verwachting is het toestel in vanaf eind maart beschikbaar.

Halloween GIF - Find & Share on GIPHY

kostuum voor Carnaval

 

High Snobiety